Skulptør Marianne Nerland

Kort om kunstneren

Marianne er en skulptør og animatør basert i Molde, Norge. Hun spesialiserer seg på skulpturering og dukkemaking i forskjellige typer Polymer Leire og har erfaring med produksjon av skulpturer for privatpersoner og film.

Utdanning

  • 2013-2015: Høgskulen i Volda, Bachelor i Animasjonsfag
  • GSK

Erfaring

  • 2013-Nåværende: Frilans Skulptør og Dukkemaker for enkeltpersoner og bedrifter
  • 2017-2018: Dukkemaker/reparatør for Pjotr Sapegins film Menneskets Opprinnelse

Programmer

  • Adobe After Effects
  • Autodesk Maya

Priser

Prisen på en skulptur beregnes ut i fra type oppdrag, tidsbruk og materiale. Generelt kan en si at for oppdrag på bestilling ligger timeprisen på ca 180-190,- kr.

Alle priser i butikken er listet i € EURO. Alle valuta er akseptert/konvertert.

Betalingsmetoder å velge mellom er Bankkort/Visa og Kredittkort eller PayPal og Stripe. Vipps kommer!

Frakt

Jeg pakker og sender verkene selv, estimert tid fra kjøp i nettbutikken til sending er alt fra 1-3 dager avhengig av produkt og sendemetode. Kontakt meg gjerne dersom du har spesielle ønsker.

Varer sendes fra Norge ved hjelp av Posten og leveres av din nasjonale post-tjeneste. Dersom kjøper har spesielle ønsker for sending kan f.eks QuickPack, FedEx eller DHL vurderes ved at ekstra frakt/porto dekkes.

Estimert sendetid: Innenlands i Norge: 1-2 uker, Europa: 2-3 uker, USA og Internasjonale ordre: 3-4 uker.

Retur og Kansellering

Alle salg er normalt sett endelige på grunn av produktenes kunstneriske natur. Men kontakt meg gjerne via E-post eller ved å bruke kontaktskjemaet innen 24 timer etter betaling for å kansellere ordenen din, dette gjøres slik at jeg kan refundere betalingen før noe er pakket og sendt i posten.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen problemer, det er viktig å vite slik at jeg kan hjelpe deg rask og på best mulig måte.

Kontakt meg gjerne!